Wie ben ik

Ik ben Maike Hoogenhout en ik woon samen met mijn ouders, 2 katten en 3 paarden in Noordwijk (klein dorpje in Groningen). Ik ben 15 jaar en ik zit in de vierde klas van het VWO op het CSG Liudger in Drachten. Tot en met de 3e klas heb ik TTO gedaan, dit houdt in dat je de eerste 3 jaar de helft van je vakken in het Engels krijgt en daardoor de taal goed leert verstaan, maar ook spreken. Deze opleiding duurt 3 jaar en na die drie jaar sluit je TTO af met het Anglia Examen. Update: Ik heb van de week gehoord dat ik geslaagd ben!

Naast school heb ik ook nog een heleboel hobby’s,  paardrijden bijvoorbeeld, dit doe ik al vanaf kleins af aan. Dansen doe ik nog niet zo heel erg lang, maar ik vind ‘t wel heel erg leuk. Ook schrijf ik lange brieven (met de hand) naar vriendinnen, verspreid over het hele land. In deze brieven vertel ik over wat er gebeurt is de afgelopen tijd en wat ik heb gedaan. Ik versier ze met waterverf, heel veel tekeningetjes en stickers.

Fotograferen doe ik ook vaak samen met mijn vader op de heide, bijvoorbeeld zonsondergangen. Ik luister heel veel muziek, bijna 24/7 en tussendoor slaap ik ook nog af en toe….